TYPE YOUR SEARCH HERE

  • Engels
  • Nederlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Privacy Beleid

In deze privacyverklaring leest u wat persoonsgegevens zijn, wat we bedoelen met het verwerken van persoonsgegevens, welke gegevens we verzamelen, wat we wel en niet gebruiken, hoe we uw gegevens beschermen, wat uw rechten zijn, hoe lang uw persoonsgegevens zijn gegevens worden opgeslagen en u vindt onze gegevens.

Deze privacyverklaring is van toepassing wanneer u onze website (www.check-incards.com) bezoekt, een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit.

PeRsoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie over u verschaffen en waarmee u direct of indirect geïdentificeerd kunt worden.

Verwerking van persoonsgegevens

Met het verwerken van persoonsgegevens bedoelen we: verzamelen, vastleggen, ordenen, opslaan, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van verzending, distributie of enige andere vorm van beschikbaar stellen, samenbrengen, koppelen, evenals blokkeren. , verwijdering of vernietiging van uw persoonlijke gegevens.

De gegevens die we verzamelen

We verzamelen informatie van u wanneer u zich registreert op onze site, een bestelling plaatst, zich abonneert op onze nieuwsbrief, reageert op een enquête of een formulier invult. Wanneer u bestelt of registreert op onze site, wordt u mogelijk gevraagd om: uw voor- en achternaam, e-mailadres, postadres en telefoonnummer in te voeren. U kunt onze site echter anoniem bezoeken. Dit online privacybeleid is alleen van toepassing op informatie die via onze website wordt verzameld en niet op informatie die offline wordt verzameld.

Waar we gegevens voor gebruiken

We gebruiken gegevens om uw ervaring te personaliseren, onze website te verbeteren, de klantenservice te verbeteren, transacties te verwerken, een wedstrijd, promotie, enquête of andere site functie te beheren en om periodieke e-mails te verzenden. Niet-persoonlijk identificeerbare bezoekersinformatie kan worden gebruikt voor marketing, advertenties of andere enquêtes. 

Wat we niet met gegevens doen

Wij verkopen, verhandelen of dragen uw persoonlijk identificeerbare informatie niet op een andere manier over aan externe partijen m.u.v vertrouwde derde partijen die ons helpen bij het beheren van onze website, het uitvoeren van onze zaken of het van dienst zijn, zolang die partijen ermee instemmen deze informatie vertrouwelijk te houden. We kunnen uw informatie ook vrijgeven als we van mening zijn dat vrijgave passend is om te voldoen aan de wet, ons site beleid af te dwingen of de rechten, eigendommen of veiligheid van ons of anderen te beschermen.

Hoe we gegevens beschermen

We implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen wanneer u een bestelling plaatst of uw persoonlijke gegevens invoert, indient of er toegang toe krijgt. We bieden het gebruik van een beveiligde server aan. Alle verstrekte gevoelige / kredietinformatie wordt verzonden via Secure Socket Layer (SSL) -technologie en vervolgens gecodeerd in onze database van betalingsgatewayproviders om alleen toegankelijk te zijn voor degenen die geautoriseerd zijn met speciale toegangsrechten tot dergelijke systemen, en zijn verplicht om de informatie vertrouwelijk te houden.

Uw rechten

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur een e-mail naar info@check-incards.com met een verzoek om inzage in uw gegevens. U ontvangt binnen vier weken een reactie op het verzoek.

Zijn uw persoonsgegevens onjuist, onvolledig, irrelevant voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of anderszins in strijd met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heeft u recht op correctie van uw persoonsgegevens. Correctie betekent het verbeteren, aanvullen, verwijderen of blokkeren van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om de door u gegeven toestemming in te trekken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt u verzoek sturen naar info@check-incards.com. U ontvangt binnen vier weken een reactie op het verzoek. Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een ​​klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Opslag van persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden na 5 jaar verwijderd. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften gelden voor bewaring, worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk is voorgeschreven.

Onze gegevens

Check-in Cards

Amsteldijk Noord 120

1183 TJ  Amstelveen

Telefoonnummer: 06-39797664

KvK: 62438204

www.check-incards.com

info@check-incards.com

Cookies

We gebruiken cookies om ons te helpen de items in uw winkelwagentje te onthouden en te verwerken, uw voorkeuren te begrijpen en op te slaan voor toekomstige bezoeken en om geaggregeerde gegevens over siteverkeer en site-interactie te verzamelen, zodat we in de toekomst betere site-ervaringen en tools kunnen bieden. Het kan zijn dat we een contract sluiten met externe serviceproviders om ons te helpen de bezoekers van onze site beter te begrijpen. Deze serviceproviders mogen de informatie die namens ons wordt verzameld niet gebruiken, behalve om ons te helpen bij het uitvoeren en verbeteren van ons bedrijf.

Links van derden

Af en toe, naar eigen inschatting, kunnen we producten of diensten van derden op onze website opnemen of aanbieden. Deze sites van derden hebben een afzonderlijk en onafhankelijk privacybeleid. We hebben daarom geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud en activiteiten van deze gelinkte sites. Desalniettemin proberen we de integriteit van onze site te beschermen en ontvangen we feedback over deze sites.

DIsclaimers

Check-in Cards is verantwoordelijk voor alle tekst en afbeeldingen op deze website. Zij belooft de informatie op deze website zo actueel, correct en volledig mogelijk te maken en te houden. U kunt echter informatie tegenkomen die verouderd, onjuist of onvolledig is. Wij stellen het erg op prijs als u dit aan ons wilt melden via info@check-incards.com.

Op de website wordt ook verwezen naar informatie, producten en diensten van derden, al dan niet door middel van links. De informatie via deze links wordt in principe door Check-in Cards niet gecontroleerd op juistheid, volledigheid of actualiteit. Wanneer je gebruik maakt van de informatie en diensten die door derden via deze links worden aangeboden, doe je dit voor eigen rekening en risico, Check-in Cards is hiervoor niet aansprakelijk.

Check-in Cards behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

You don't have permission to register.