TYPE YOUR SEARCH HERE

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
DOOR BENTE HEIJTEL & EDITH HORSTING

Check-in Cards;
made for you

Check-in Cards is een uiting van wat de Bente en Edith met stip op nummer 1 verbindt: hun diep gewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling en toewijding op het proces van zelfrealisatie en innerlijke wijsheid.

De afgelopen 10 jaar ontwikkelden en faciliteerden Edith en Bente leiderschapsprogramma’s en individuele ontwikkeltrajecten. Hierbij zijn zij zich steeds meer gaan toespitsen op de fysieke-, mentale-, emotionele- en energetische lagen van bewustzijn.

Onderlinge Check-ins

Tussen het werk door volgden ze ontelbare uren aan diverse verdiepende opleidingen, online trainingen, podcasts en satsangs. Nieuwe inzichten en wijsheden integreerden ze door middel van eindeloze onderlinge check-ins. Gaandeweg maakten ze de verschuiving van “welke klussen zijn handig om te doen’ en ‘wat wordt er verwacht’ naar ‘wat wil er door ons geleefd worden’.

Na een bewuste periode van reflectie en loslaten bleef er een duidelijke kern over. Ze wilden tastbare producten ontwikkelen die persoonlijke transformatie ook voor anderen mogelijk zouden maken.

“Terugkijkend is het wonderlijk te zien, dat alle stappen en keuzes al zo duidelijk in de richting van Check-in Cards wezen”

“Het is onze missie om mensen te inspireren om van inchecken een dagelijkse gewoonte te maken; dat we bij wijze van spreken net zo vaak bij onszelf inchecken als op social media. Het geheim van onze toekomst, ons geluk en onze groei, ligt verscholen in de dagelijkse afstemming met onszelf. Met Check-in Cards kunnen we mensen hier nu de handvatten voor bieden”

Er zijn 45 thema kaarten ontwikkeld, waarbij ze niet alleen hun opgebouwde content, kennis en ervaring hebben aangesproken, maar elke kaart zelf ook uitgebreid hebben doorleefd en doorvoeld.

Bente en Edith zijn te boeken voor een workshop, lezing, een one day retreat of een individueel traject.

 

Dankbaar zijn wij voor de volgende samenwerkingen:

vormgever & illustrator

Kunstenaar Anne Olde Kalter – www.anneoldekalter.com

Product fotografie

Matemade – www.matemade.com

Celine Nuberg – IG @life_atelier

Vertaler

Check-in Cards is vertaald (NED-ENG) door Bambi Bogert.

Copyright Check-in Cards 2021

You don't have permission to register.